BrightSocialNijverheidssingel 3134811 ZW Breda076 879 5088

BrightSocial Social media bureau Breda.

Social Media Pakket 1: Bright!

Kennismaken? Samen sparren?

Lees meer

Social Media Pakketten

Social Media inzetten als organisatie betekent veelal dat je een plan nodig hebt, een strategie om jouw doelstellingen te bereiken, […]

Lees meer

Social Media Pakket 2: Brons

Voor iedereen die start met social media marketing is dit pakket een uitkomst. Je leert deze kanalen goed te benutten, […]

Lees meer

Social Media Pakket 3: Zilver

Wil je een stapje verder gaan bij de inzet van social media marketing? En vindt je het prettig als je […]

Lees meer

Social Media Pakket 4: Goud

Kies je voor de ‘gouden standaard’ onder onze pakketten, dan kun je rekenen op een zeer goede en uitgebreide service […]

Lees meer

Social Media Pakket 5: Platina

Bij het platina pakket zal BrightSocial jullie social media marketing volledig uit handen nemen en zorgen voor een excellente service. […]

Lees meer
blogger inhuren

Blogger inhuren

Wil jij een blogger inhuren voor jouw site? Bijvoorbeeld als onderdeel van je inbound marketingstrategie of om gerichte artikelen te plaatsen op je social media?

Lees meer
linkedin advertising

LinkedIn Advertising

Wij zijn graag jouw gids bij het opzetten, uitvoeren of bijstaand van een LinkedIn campagne. We maken je wegwijs in de mogelijkheden of voeren inn samenwerking met jou een LinkedIn campagne uit waarbij we je doelgroep(en) gaan bereiken.

Lees meer
facebook advertising

Facebook Advertising

Op Facebook kun je heel gericht adverteren doordat Facebook bijzonder veel van haar gebruikers af weet, je hebt genoeg segmentatiemethoden om je doelgroep(en) te bereiken. Wij geven je graag advies of zetten een campagne voor je op.

Lees meer
Instagram Stories Marketing

Online Marketing diensten

BrightSocial is onderdeel van GetBright, dienstverlener op het vlak van Marketing & Communicatie ondersteuning. GetBright is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle niet Social Media gerelateerde diensten van BrightSocial.

Lees meer
social media rapportage

Social Media Rapportage

Wil je weten of de ingezette Social Media middelen leiden tot het gewenste resultaat? Dan is een periodieke Social Media rapportage van groot belang.

Lees meer
contentkalender

Contentstrategie

Als je zakelijk iets wilt bereiken en je online communicatiedoelstellingen wilt behalen moet je een goede content strategie hebben. Onder andere de frequentie, inhoud en uitingsvorm van je updates bepalen je succes.

Lees meer
linkedin strategie

LinkedIn Strategie

Wil je resultaatgericht LinkedIn gebruiken? In dat geval bieden wij enerzijds verschillende LinkedIn trainingen en anderzijds kunnen wij je helpen om een goede LinkedIn strategie op te zetten.

Lees meer
facebook strategie

Facebook Strategie

Als bedrijf of organisatie heb je een brede Social Media Strategie nodig maar ook het kanaal Facebook heeft zijn eigen strategie nodig. Voor het maken van een goede Facebook strategie staan we je graag bij.

Lees meer
Instagram Stories Marketing

Social Media Strategie

Voordat je aan de slag gaat met Social Media is het ten eerst van groot belang dat er een goede Social Media strategie wordt bedacht. De gekozen strategie is namelijk het fundament van al je Social Media uitingen.

Lees meer

Geprikkeld? Let's get Social!

Wij tonen je graag de mogelijkheden om je bedrijf feller te laten stralen op Social Media.

Offerte Contact