BrightSocialNijverheidssingel 3134811 ZW Breda076 879 5088

BrightSocial Social media bureau Breda.

social media training

Social Media Training

De Social Media training actualiseert je kennis over de mogelijkheden van de diverse Social Media kanalen, geeft inzicht in de campagnemogelijkheden en helpt je tot een integrale benadering te komen over de verschillende platformen heen.

Lees meer
live video

Instagram Training

Tijdens de Instagram Training leer je hoe je je merk op Instagram zichtbaar kunt maken, hoe je een beleving toevoegt aan je merk, hoe je storytelling inzet en hoe je met je community in contact kunt treden. Bovenal raak je vertrouwd met het platform.

Lees meer

Facebook Training

Tijdens de Facebook training zal het optimaal beheren van je pagina, community management, statistieken en campagne-voering centraal staan. Bovenal leer je hoe je Facebook het beste in kunt zetten voor het behalen van je zakelijke doelstellingen.

Lees meer
trend update

Social media en Online Marketing trends

De hedendaagse technologie gaat vaak sneller dan je bij kan houden. Veel bedrijven proberen mee te gaan met de huidige trends, terwijl de volgende trends al in aantocht zijn.

Lees meer
pinterest training

Pinterest Training

Pinterest is een prachtig social media kanaal om in te zetten voor de zichtbaarheid en SEO van je organisatie. Wil je ook het meeste uit je zakelijke Pinterest account halen?

Lees meer

LinkedIn Training

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende LinkedIn trainingen zoals profiel optimalisatie, company page/bedrijfspagina, content marketing, advertising enz.

Lees meer
social media strategie

Social Media Strategie Training

Hoe kom je tot een passende Social Media strategie? We nemen je mee door de basis van Social Media om gefundeerd een aantal zaken uit te zoeken en eventueel te beslissen om de juiste dingen te doen voor je bedrijf op Social Media.

Lees meer
twitter training

Twitter Training

Tijdens de Twitter training is er aandacht voor tips, tools en toepassingen die jou het leven gemakkelijker maken. Je leert hoe je om moet gaan met Twitter en hoe je er voor moet zorgen dat het kanaal bijdraagt aan je organisatiedoelstellingen.

Lees meer
community management

Community Management

Wil je alles leren over het ontwikkelen en onderhouden van een eigen, dynamische, relevante en succesvolle community? Tijdens de training leer je de basisprincipes voor het ontwikkelen en onderhouden van een succesvolle community.

Lees meer
solliciteren via social media

Solliciteren via Social Media

Voor veel mensen is het inzetten van solliciteren via social media een avontuur. Enerzijds sta je voor een grote verandering, anderzijds ga je jezelf in de spotlights zetten.

Lees meer
facebook advertising

Training Zakelijk Bloggen

Wil je zakelijk bloggen maar weet je niet waar je moet beginnen en waar je op moet letten bij het […]

Lees meer
youtube training

YouTube Training

Tijdens de YouTube training leer je hoe je meer uit je YouTube kanaal kunt halen. De YouTube trainingen worden gegeven door ervaren Online Marketeers die veel kennis hebben van het Social Media kanaal en de overige tools die erbij komen kijken.

Lees meer