BrightSocialNijverheidssingel 3134811 ZW Breda076 879 5088

BrightSocial Social media bureau Breda.

LinkedIn Training

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen drie verschillende LinkedIn trainingen: profiel optimalisatie (ook voor SEO), LinkedIn company page/bedrijfspagina en LinkedIn content marketing & advertising.

Lees meer

Facebook Training

Tijdens de Facebook training zal het optimaal beheren van je pagina, community management, statistieken en campagne-voering centraal staan. Bovenal leer je hoe je Facebook het beste in kunt zetten voor het behalen van je zakelijke doelstellingen.

Lees meer
live video

Instagram Training

Tijdens de Instagram Training leer je hoe je je merk op Instagram zichtbaar kunt maken, hoe je een beleving toevoegt aan je merk, hoe je storytelling inzet en hoe je met je community in contact kunt treden. Bovenal raak je vertrouwd met het platform.

Lees meer
facebook advertising

Training Zakelijk Bloggen

Wil je zakelijk bloggen maar weet je niet waar je moet beginnen en waar je op moet letten bij het […]

Lees meer

Online Marketing Training

Online marketing heeft een breed scala aan mogelijkheden. Zoekmachine optimalisatie, Google AdWords, affiliate marketing en social media vallen hier allemaal […]

Lees meer
google adwords training

Google AdWords Training

Voor jouw website is het belangrijk dat jij goed vindbaar bent in Google. Als jij vervolgens snel meer bereik & meer bezoekers wilt genereren, kan je er voor kiezen om betaalde advertenties te plaatsen in Google via Google AdWords.

Lees meer
Featured Video Play Icon

SEO Copywriting Training

Het schrijven van goede teksten voor jouw website is essentieel als je goed gevonden wilt worden in Google. Per tekst is het belangrijk om te kijken naar meest relevante zoekwoorden, waarna je hier vervolgens op inspeelt met jouw tekst.

Lees meer
wordpress training

WordPress Training

WordPress is een software die oorspronkelijk is ontwikkeld voor het posten van blogs, maar tegenwoordig ook veelvuldig wordt ingezet om professionele websites te beheren. WordPress is een content management systeem (CMS), met dit systeem kan een gebruiker makkelijk de inhoud van een website aanpassen en de werking van de website beheren.

Lees meer
trend update

Social media en Online Marketing trends

De hedendaagse technologie gaat vaak sneller dan je bij kan houden. Veel bedrijven proberen mee te gaan met de huidige trends, terwijl de volgende trends al in aantocht zijn.

Lees meer
mailchimp training

MailChimp Training

Als je online een relatie op wilt bouwen met (potentiële) klanten en ze warm wil maken voor jouw producten en diensten, is email marketing een belangrijk kanaal wat je hiervoor kunt inzetten. Het helpt je om thought leader te worden in specifieke thema’s en iets van je kennis en kunde over te brengen bij jouw doelgroep.

Lees meer
solliciteren via social media

Solliciteren via Social Media

Voor veel mensen is het inzetten van solliciteren via social media een avontuur. Enerzijds sta je voor een grote verandering, anderzijds ga je jezelf in de spotlights zetten.

Lees meer
community management

Community Management

Wil je alles leren over het ontwikkelen en onderhouden van een eigen, dynamische, relevante en succesvolle community? Tijdens de training leer je de basisprincipes voor het ontwikkelen en onderhouden van een succesvolle community.

Lees meer
pinterest training

Pinterest Training

Pinterest is een prachtig social media kanaal om in te zetten voor de zichtbaarheid en SEO van je organisatie. Wil je ook het meeste uit je zakelijke Pinterest account halen?

Lees meer
twitter training

Twitter Training

Tijdens de Twitter training is er aandacht voor tips, tools en toepassingen die jou het leven gemakkelijker maken. Je leert hoe je om moet gaan met Twitter en hoe je er voor moet zorgen dat het kanaal bijdraagt aan je organisatiedoelstellingen.

Lees meer
social media training

Social Media Training

De Social Media training actualiseert je kennis over de mogelijkheden van de diverse Social Media kanalen, geeft inzicht in de campagnemogelijkheden en helpt je tot een integrale benadering te komen over de verschillende platformen heen.

Lees meer

Geprikkeld? Let's get Social!

Wij tonen je graag de mogelijkheden om je bedrijf feller te laten stralen op Social Media.

Offerte Contact