BrightSocialTakkebijsters 67B4817 BL Breda076 879 5088

BrightSocial Social media bureau Breda.

BrightSocial tijdens Corona

In deze uitdagende tijd zijn er we er in de eerste plaats voor onze klanten en proberen we waar we kunnen een helpende hand te bieden. Daarnaast betekenen nieuwe omstandigheden ook nieuwe mogelijkheden.

Benieuwd? Kijk snel verder »

LinkedIn Training

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende LinkedIn trainingen zoals profiel optimalisatie, company page/bedrijfspagina, content marketing, advertising enz.

Lees meer

Facebook Training

Tijdens de Facebook training zal het optimaal beheren van je pagina, community management, statistieken en campagne-voering centraal staan. Bovenal leer je hoe je Facebook het beste in kunt zetten voor het behalen van je zakelijke doelstellingen.

Lees meer

Instagram Training

Tijdens de Instagram Training leer je hoe je je merk op Instagram zichtbaar kunt maken, hoe je een beleving toevoegt aan je merk, hoe je storytelling inzet en hoe je met je community in contact kunt treden. Bovenal raak je vertrouwd met het platform.

Lees meer
facebook advertising

Training Zakelijk Bloggen

Wil je zakelijk bloggen maar weet je niet waar je moet beginnen en waar je op moet letten bij het […]

Lees meer

Google Ads Training

Voor jouw website is het belangrijk dat jij goed vindbaar bent in Google. Als jij vervolgens snel meer bereik & meer bezoekers wilt genereren, kan je er voor kiezen om betaalde advertenties te plaatsen in Google via Google AdWords.

Lees meer

SEO Copywriting Training

Het schrijven van goede teksten voor jouw website is essentieel als je goed gevonden wilt worden in Google. Per tekst is het belangrijk om te kijken naar meest relevante zoekwoorden, waarna je hier vervolgens op inspeelt met jouw tekst.

Lees meer
wordpress training

WordPress Training

WordPress is een software die oorspronkelijk is ontwikkeld voor het posten van blogs, maar tegenwoordig ook veelvuldig wordt ingezet om professionele websites te beheren. WordPress is een content management systeem (CMS), met dit systeem kan een gebruiker makkelijk de inhoud van een website aanpassen en de werking van de website beheren.

Lees meer
mailchimp training

MailChimp Training

Als je online een relatie op wilt bouwen met (potentiële) klanten en ze warm wil maken voor jouw producten en diensten, is email marketing een belangrijk kanaal wat je hiervoor kunt inzetten. Het helpt je om thought leader te worden in specifieke thema’s en iets van je kennis en kunde over te brengen bij jouw doelgroep.

Lees meer

Social Media Training

De Social Media training actualiseert je kennis over de mogelijkheden van de diverse Social Media kanalen, geeft inzicht in de campagnemogelijkheden en helpt je tot een integrale benadering te komen over de verschillende platformen heen.

Lees meer

Geprikkeld? Let's get Social!

Wij tonen je graag de mogelijkheden om je bedrijf feller te laten stralen op Social Media.

Offerte Contact