BrightSocialTakkebijsters 67B4817 BL Breda076 879 5088

BrightSocial Social media bureau Breda.

desk laptop mobile phone coffee cup

Training Online Marketing

Online marketing is een onmisbaar onderdeel van iedere organisatie. Je kunt er je naamsbekendheid mee vergroten, je doelgroep mee bereiken, […]

Lees meer
personeelswerving team

Training Werven via Social Media

De werven via social media training actualiseert je kennis over de (recruitment) mogelijkheden van de diverse Social Media kanalen, geeft inzicht in de campagnemogelijkheden en helpt je tot een integrale benadering te komen over de verschillende platformen heen.

Lees meer

LinkedIn Training

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende LinkedIn trainingen zoals profiel optimalisatie, company page/bedrijfspagina, content marketing, advertising enz.

Lees meer
iphone social media apps

Social Media Training voor Bedrijven

De Social Media training actualiseert je kennis over de mogelijkheden van de diverse Social Media kanalen, geeft inzicht in de campagnemogelijkheden en helpt je tot een integrale benadering te komen over de verschillende platformen heen.

Lees meer
facebook training

Facebook Training

Tijdens de Facebook training zal het optimaal inzetten van Facebook centraal staan. Samen met sterke content, statistieken en community management.

Lees meer

Instagram Training

Tijdens de Instagram Training leer je hoe je je merk op Instagram zichtbaar kunt maken, hoe je een beleving toevoegt aan je merk, hoe je storytelling inzet en hoe je met je community in contact kunt treden. Bovenal raak je vertrouwd met het platform.

Lees meer

Google Ads Basis Training

Voor jouw website is het belangrijk dat jij goed vindbaar bent in Google. Als jij vervolgens snel meer bereik & meer bezoekers wilt genereren, kan je er voor kiezen om betaalde advertenties te plaatsen in Google via Google AdWords.

Lees meer

Google Ads advanced training

Voor jouw website is het belangrijk dat jij goed vindbaar bent in Google. Als jij vervolgens snel meer bereik & […]

Lees meer

MailChimp Training

Als je online een relatie op wilt bouwen met (potentiële) klanten en ze warm wil maken voor jouw producten en diensten, is email marketing een belangrijk kanaal wat je hiervoor kunt inzetten. Het helpt je om thought leader te worden in specifieke thema’s en iets van je kennis en kunde over te brengen bij jouw doelgroep.

Lees meer
facebook training

SEO Copywriting Training

Het schrijven van goede teksten voor jouw website is essentieel als je goed gevonden wilt worden in Google. Per tekst is het belangrijk om te kijken naar meest relevante zoekwoorden, waarna je hier vervolgens op inspeelt met jouw tekst.

Lees meer
facebook training

Training Copywriting

Wil je zakelijk artikelen schrijven of sterke posts maar weet je niet waar je moet beginnen en waar je op […]

Lees meer

WordPress Training

WordPress is een software die oorspronkelijk is ontwikkeld voor het posten van blogs, maar tegenwoordig ook veelvuldig wordt ingezet om professionele websites te beheren. WordPress is een content management systeem (CMS), met dit systeem kan een gebruiker makkelijk de inhoud van een website aanpassen en de werking van de website beheren.

Lees meer

Geprikkeld? Let's get Social!

Wij tonen je graag de mogelijkheden om je bedrijf feller te laten stralen op Social Media.

Offerte Contact